e-mail

Servisný formulár

EnDat3: Pripravený pre budúcnosť digitálnej výroby



03.01.2020


EnDat: osvedčená technológia rozhrania. Teraz s vyčlenenou domovskou stránkou. EnDat je ideálne rozhranie pre digitálne pohony a polohové riadiacie slučky s polohovými snímačmi pre meranie spätnej väzby. EnDat poskytuje vysokú spolahlivosť spolu s nasledujúcimi vlastnosťami:

 

 

Tieto vlastnosti a benefity robia z EnDat v nasledujúcich odvetviach štandard a globálne uznávané rozhranie:

 

EnDat PDF

 

Vďaka širokému portfóliu enkóderov s rôznymi meracími princípmi od viacerých dodavateľov, si výrobcovia určite dokážu vybrať ten najvhodnejší typ EnDat enkóderu pre ich špciálne aplikácie a potreby.

 

 

EnDat3: pripravený pre budúcnosť digitálnej výroby

EnDat 3 prenáša vlastnosti aj výhody EnDat do budúcnosti digitálnej výroby. Na dosiahnutie tohto cieľa sa EnDat 3 spolieha na novú architektúru, ktorá nie len zachováva už osvedčenú technológiu, ale tiež udržuje najlepšiu možnú úroveň kontinuity a kompatibility s predchádzajúcimi verziami.

 

Čo nové prináša EnDat 3:

 

Najmä pôvodné cieľové odvetvia budú ťažiť z mnohých inovácií rozhrania EnDat 3, hlavne pokiaľ ide o digitalizáciu výroby, implementáciu požiadaviek Industry 4.0 a ďalšie. Spoločným znakom všetkých týchto odvetví je dopyt po funkciách, ako sú vylepšené diagnostické funkcie a ukladanie údajov o prevádzkovom stave.